Wednesday around the world
Kotimaiset mansikat ja niiden makeus, kesäpäivät ja tuore mansikkakakku - ai että! Niin hyvää!
Mä tapaan tehdä kakkupohjan tällä gluteenittomalla ohjeella perunajauhoista, vaikka periaatteessa meillä ei siihen olisi tarvetta. Tulee ilmavampi pohja mun mielestä
GLUTEENITON TÄYTEKAKKUPOHJA
4 kananmunaa + 1,5dl sokeria vatkataan vaahdoksi
Sekoita keskenään 1,5dl perunajauhoja ja 2tl leivinjauhetta
ja lisää seos sekoittaen munasokerivaahtoon
Paista 225 asteessa noin 5-7minuuttia
Strawberry cake season is here - so yummy!!
my goodness, that looks so delicious! Enjoy. Have a great week and thankyou again for the WATW linkup!
VastaaPoistaLook so yummy! Love fresh berries!
VastaaPoistaLooks yummy :)
VastaaPoistaSo perfect for summer!
VastaaPoistaThanks all <3
VastaaPoista