keskiviikkona, heinäkuuta 03, 2024

Mansikkakakkusesonki | WATW

 Wednesday around the world


Kotimaiset mansikat ja niiden makeus, kesäpäivät ja tuore mansikkakakku - ai että! Niin hyvää!

 

Mä tapaan tehdä kakkupohjan tällä gluteenittomalla ohjeella perunajauhoista, vaikka periaatteessa meillä ei siihen olisi tarvetta. Tulee ilmavampi pohja mun mielestä

 

GLUTEENITON TÄYTEKAKKUPOHJA

4 kananmunaa + 1,5dl sokeria vatkataan vaahdoksi

Sekoita keskenään 1,5dl perunajauhoja ja 2tl leivinjauhetta

ja lisää seos sekoittaen munasokerivaahtoon

Paista 225 asteessa noin 5-7minuuttia


Strawberry cake season is here - so yummy!!

 




 




 



You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

5 kommenttia: