keskiviikkona, heinäkuuta 03, 2024

Mansikkakakkusesonki | WATW

 Wednesday around the world


Kotimaiset mansikat ja niiden makeus, kesäpäivät ja tuore mansikkakakku - ai että! Niin hyvää!

 

Mä tapaan tehdä kakkupohjan tällä gluteenittomalla ohjeella perunajauhoista, vaikka periaatteessa meillä ei siihen olisi tarvetta. Tulee ilmavampi pohja mun mielestä

 

GLUTEENITON TÄYTEKAKKUPOHJA

4 kananmunaa + 1,5dl sokeria vatkataan vaahdoksi

Sekoita keskenään 1,5dl perunajauhoja ja 2tl leivinjauhetta

ja lisää seos sekoittaen munasokerivaahtoon

Paista 225 asteessa noin 5-7minuuttia


Strawberry cake season is here - so yummy!!

 




 




 



You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

3 kommenttia:

Life Images by Jill, West Australia kirjoitti...

my goodness, that looks so delicious! Enjoy. Have a great week and thankyou again for the WATW linkup!

Heather{Our Life In a Click} kirjoitti...

Look so yummy! Love fresh berries!

rupam sarma kirjoitti...

Looks yummy :)