tiistaina, kesäkuuta 11, 2024

Hyvä teko | WATW

 Wednesday around the world


Lupiinien poimiminen on kuulemma hyvä teko - vieraslajin leikkaaminen tuolta ojista ennen kuin siementävät auttaa etteivät leviäisi ja palkinnoksi saa kauniin kukkakimpun. Joku sovelluskin kuulemma on, jolla voi tienata näitä poistamalla. Onko joku kokeillut? En tosin tiedä onko Vaasassa sellaista..

Itse kyllä tykkään lupiineista tosi paljon, mutta onhan se totta, että ovat vallanneet liikaa alaa ja vissiinkään ainakaan perhoset eivät edes piittaa näistä. Omassa puutarhassa ollaan istutettu pienelle pläntille auringonkukkia ja kasvulaatikkoon koitin laittaa sellaisen kukkaseospussin siemeniä. Kovasti ne kaikki jo kasvavat. Ehkä heinäkuussa kukkivat ne ja auringonkukat sitten varmaan loppukesästä


Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!!


Wishing you a great and sunny week!!















You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 kommenttia:

  1. Kaunis kimppu ja hyödyllinen teko kerätä lupiinin kukintoja pois luonnosta. Minä en ole sovellusta kokeillut, mutta ystävän lapsi oli sovellusta joskus kokeillut. Oli ollut hyvä, kiva ja motivoiva. Minä käytän lupiinin kukkia lankojen värjäämiseen.

    VastaaPoista
  2. So beautiful flowers, Awesome pics.

    VastaaPoista
  3. Tarja: Vau, lankojen värjääminen on kivaa. Oon joskus opiskeluaikoina kokeillut, käytettiin mm koivua, sipulia ja aroniaa :)

    Rupan sarma: Thanks :)

    VastaaPoista
  4. oh my goodness - those flowers are so beautiful. enjoy! Have a great weekend ahead, and thankyou again for the WATW linkup.

    VastaaPoista