Wednesday around the world
Meidän chilisato oli tänä vuonna ihan valtava. Tai oikeastaan niitä on tuossa olohuoneen ikkunalla vielä kypsymässä vaikka kuinka. Koitin nyt ekaa kertaa pikkelöidä chiliä. Laitoin sekaan punasipulia, josta tykätään myös ihan hirveästi. Vielä ei olla maistettu, toivottavasti on hyvää!
Pikkelöintiliemi on simppeli: 1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria, 3 osaa vettä - lisäksi laitoin 2tl suolaa. Litkua kuumennettiin kunnes sokeri oli sulanut nesteeseen.
Simple pickle recipe for chili, onion etc: 1 part vinegar, 2 parts sugar, 3 parts water - plus 2 teaspoon of salt. Warm up till the sugar melts. Easy!
Kun linkität postauksesi olisi kiva jos linkkaat takaisin - tämän viikon Linky-haasteeseen. Myös FACEBOOKISSA ja INSTAGRAMISSA
voit jakaa tosiaan juttujasi - käytäthän #communalglobal
#wednesdayaroundtheworld. Voit myös kopsata tuon kuvakkeen alapuolelta
postaukseesi
4 kommenttia:
Looks delicious , Thanks for the recipe :)
Delicious. I do somethng similar with beetroot. Enjoy the rest of your week, and thankyou again for the WATW llinkup! cheers Jill
You're welcome :)
Thanks <3
Lähetä kommentti