keskiviikkona, tammikuuta 20, 2016

Hillo vai manteli? {linky}

Wednesday around the World




Vuoden mutsi, "itse" tehtyjä laskiaispullia. No joo, vähän oikaisin ja nappasin kaupasta Pirkan paistovalmiita vehnäpullia. Joku muukin oli varmaan ajatellut samaa kun ekasta kaupasta ne oli loppu

Hillo vai manteli? Meidän perhe on jakautunut tässä asiassa kahteen leiriin; lapset kannattavat hillo ja me aikuiset mantelimassaa

Pulkkamäen tai hiihtoreissun jälkeen laskiaispullat maistuu niin hyvälle


Baking traditional winter treat in Scandinavia - "laskiaispulla" semla that you eat after being out for skiing or sled hill in cold weather


















Pieni Lintu




Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ.


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE.




Jan 20, 2016

19 kommenttia:

Mascha kirjoitti...

So delicous and a beautiful photostory :-)

Unknown kirjoitti...

Jälleen niin kauniita kuvia!

Täällä liputetaan hillon puolesta. <3 Eilen tuli syötyä tämän talven ensimmäinen laskiaispulla, nam.

Pia / paiqo kirjoitti...

Meillä hillolla ja mantelilla - itse päädyn hilloon. Ja Pirkan pikkupullat ovat loistavia laskiaispullia - pitääkin ostaa pussi heti kun kaupassa näen, ne kun tuntuvat loppuvan lähempänä laskiaista.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hillolla ilman muuta..:)

Kristiina K kirjoitti...

Mantelimassa on se ainoa ja oikea minulle! Kun olin lapsi, niin hillo-laskiaispullia en ollut edes nähnytkään. Onko se nykyajan muunnos , vai oliko niitä jo entisaikaankin? Nyt en tarkoita jotain 80-lukua, vaan todellakin entisaikaa!

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Hillolla 😊

Sarin kotona kirjoitti...

Ihanan näköisiä laskiaispullia! Meillä lapset syö hillolla ja aikuiset mantelimassalla.

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Marie :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ne on niin sopivan kokoisia. Jotkut valmiit laskiaispullat on niin hervottomia että pitää melkein laittaa aina puoliksi. Ja joillakin leipomoilla se pulla on pikemminkin kuiva sämpylä, hyh!

Pieni Lintu kirjoitti...

Mä EN voi sietää hillo koskaan, yhtään missään. :D Mä kaivan hillomunkeistakin sen hillon pois lusikalla ja mies syö :D

Pieni Lintu kirjoitti...

No tuohon en ossoo sanoa kun en ole ennen 80-lukua ollut olemassa :D Mun muistissa on että on aina ollut molempia..

Pieni Lintu kirjoitti...

:D

Pieni Lintu kirjoitti...

Samoin siis täällä :)

likeschocolate kirjoitti...

Lovely! Have a great week!
http://travelingbugwiththreeboys-kelleyn.blogspot.com/2016/01/hawaiian-haystacks.html

Megi kirjoitti...

Hillo ehdottomasti. Lapsuudesta jäänyt traumoja karvaasta mantelimassasta. Miten sinänsä herkullisesta mantelista tuleekin niin karvas mantelimassana?

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Hmm..ei ainakaan tuo Sallisen mantelimassa ole karvasta vaan oikein makeaa :)

Molly kirjoitti...

Ohhh they look so good.

Mollyxxx