torstaina, toukokuuta 23, 2013

Rhubarb dessert


Kesän ensimmäiset raparperinvarret käytetty.  Muistin tämän viime kesäisen herkun, jostain blogistahan tämäkin oli napattu - vaan en muista kenen.

Laitoin pannulle nokareen voita, pilkoin raparperit pannulle ja lisäsin päälle vielä pari ruokalusikallista sokeria ja kuumensin seoksen. Kaadoin kuuman seoksen pakastimesta otettujen mansikoiden päälle ja lisäksi vielä kermavaahtoa - nam! Raparperin oksaalihapon vuoksi on hyvä syödä jotain kalsiumpitoista, kuten maitotuotteita.


I made this super easy Rhubarb dessert this week. I just chopped rhubarbs and cooked them in the pan with spoonful of butter and two of sugar. Glaced rhubarbs tastes so sweet with strawberries and whipped cream.












I'm linking to Kleinworth & Co



30 kommenttia:

Leena H. kirjoitti...

Vautsi miten aitoja kuvia :) :). Kiva on piipahtaa sivuillasi.
Tuo raparperi juttu on testattava jo tänään.

Vilimarika kirjoitti...

Ihanaa! Me saamme pian raparperia ystävältäni, joten tätä on kokeiltava!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Oi nam! :P Pakko kokeilla!

Pieni Lintu kirjoitti...

Hei Leena - kiva kun piipahdit ja jätit kommentin. :) Toivottavasti raparperit maistuu hyvälle! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Toivottavasti onnistuu hyvin! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kokeile ihmeessä - on herkkua! :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Ihanan kesäiseltä näyttää ja maistuukin varmasti herkulliselle ja juuri kesälle :) Ihanaa päivää!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos sitä samaa sinulle Susanna! :)

Unknown kirjoitti...

Oi kun herkun näköistä! Ihan jo vesikielellä odotan, että meidän raparperi kasvaisi hieman isommaksi :)

Stewart M kirjoitti...

I dont know which I like the most, the spring flowers or the puddings!

Cheers - Stewart M - Melbourne

Pieni Lintu kirjoitti...

Toissapäivänä leikkasin kaikki vähänkin pitkät varret ja nyt taas katsoin äsken, että on paljon uutta kasvanut. Tosi vikkelään nuo kasvaa. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks Stewart! :)

you-wee because kirjoitti...

Can I get this rhubarb dessert also without rhubarb, too??? :-) Or could you replace the rhubarb by Vienna sausage and the cream by some mustard for me??? :-))

By the way: have you ever thought about lacquering your (toe) nails with the siniristilippu, in the blue and white colour of the flag of Finland / Suomen lippu?

That will certainly look as cool as your black nails... :-)

Uwe.

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Ihanan kesäisiä kuvia! Mä tein juuri ensimmäisen raparperipaistoksen, mutta täytyypä testata tuotakin herkkua :)

AnniP kirjoitti...

Kiitos vinkistä ja kauniista kuvista! Meilläkin ovat raparperit pian syöntikunnossa, toivottavasti löydän pakasteesta mansikkaa.

Pieni Lintu kirjoitti...

No, I'm not that patriotic person. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Mä olen niin kyllästynyt raparperipiiraaseen - tää on niin helppo ja nopea eikä tule turhia vehnäjauhoja yms. :) Vois muuten sopia jäisien puolukoidenkin kanssa jos tykkää kirpakasta. :)

raita kirjoitti...

Helpolta ja herkulliselta vaikuttaa tuo raparperireseptisi, mansikoita löytyy vielä pakkasesta, joten kokeiluun menee.

Pieni Lintu kirjoitti...

Varmasti sopii muutkin pakastemarjat. :) Ja jos laittaa sokeria raparpereihin enemmän niin tulee makeampaa. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiva - toivottavasti maistuu! :)

Hanna kirjoitti...

Raparperia löytyy mansikoita ei.. näyttää niin herkulta :)

Aada kirjoitti...

Nami nami. Nyt vaan kun sais jostain raparperia... Hmm.

Pieni Lintu kirjoitti...

Oikein hyvää myös kaadettuna vaniljajäätelön päälle.. ;-)

Pieni Lintu kirjoitti...

Meiltä saa hakea.. ;-)

Anu kirjoitti...

Voihan KESÄ! Kauniita kuvia!

Gina Kleinworth kirjoitti...

Looks absolutely delightful. Thank you so very much for sharing it with me today.

Marru kirjoitti...

Jälleen kerran ihania kuvia :)

Täytyy tuo ohje laittaa muistiin. Varmasti herkullista :P

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos. <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks Gina. <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Raparperista tulee näin makeaa ja pehmeää. :-)