Kesän ensimmäiset raparperinvarret käytetty. Muistin tämän viime kesäisen herkun, jostain blogistahan tämäkin oli napattu - vaan en muista kenen.
Laitoin pannulle nokareen voita, pilkoin raparperit pannulle ja lisäsin päälle vielä pari ruokalusikallista sokeria ja kuumensin seoksen. Kaadoin kuuman seoksen pakastimesta otettujen mansikoiden päälle ja lisäksi vielä kermavaahtoa - nam! Raparperin oksaalihapon vuoksi on hyvä syödä jotain kalsiumpitoista, kuten maitotuotteita.
I made this super easy Rhubarb dessert this week. I just chopped rhubarbs and cooked them in the pan with spoonful of butter and two of sugar. Glaced rhubarbs tastes so sweet with strawberries and whipped cream.
I'm linking to Kleinworth & Co
Vautsi miten aitoja kuvia :) :). Kiva on piipahtaa sivuillasi.
VastaaPoistaTuo raparperi juttu on testattava jo tänään.
Hei Leena - kiva kun piipahdit ja jätit kommentin. :) Toivottavasti raparperit maistuu hyvälle! :)
PoistaIhanaa! Me saamme pian raparperia ystävältäni, joten tätä on kokeiltava!
VastaaPoistaToivottavasti onnistuu hyvin! :)
PoistaOi nam! :P Pakko kokeilla!
VastaaPoistaKokeile ihmeessä - on herkkua! :)
PoistaIhanan kesäiseltä näyttää ja maistuukin varmasti herkulliselle ja juuri kesälle :) Ihanaa päivää!
VastaaPoistaKiitos sitä samaa sinulle Susanna! :)
PoistaOi kun herkun näköistä! Ihan jo vesikielellä odotan, että meidän raparperi kasvaisi hieman isommaksi :)
VastaaPoistaToissapäivänä leikkasin kaikki vähänkin pitkät varret ja nyt taas katsoin äsken, että on paljon uutta kasvanut. Tosi vikkelään nuo kasvaa. :)
PoistaI dont know which I like the most, the spring flowers or the puddings!
VastaaPoistaCheers - Stewart M - Melbourne
Thanks Stewart! :)
PoistaCan I get this rhubarb dessert also without rhubarb, too??? :-) Or could you replace the rhubarb by Vienna sausage and the cream by some mustard for me??? :-))
VastaaPoistaBy the way: have you ever thought about lacquering your (toe) nails with the siniristilippu, in the blue and white colour of the flag of Finland / Suomen lippu?
That will certainly look as cool as your black nails... :-)
Uwe.
No, I'm not that patriotic person. :D
PoistaIhanan kesäisiä kuvia! Mä tein juuri ensimmäisen raparperipaistoksen, mutta täytyypä testata tuotakin herkkua :)
VastaaPoistaMä olen niin kyllästynyt raparperipiiraaseen - tää on niin helppo ja nopea eikä tule turhia vehnäjauhoja yms. :) Vois muuten sopia jäisien puolukoidenkin kanssa jos tykkää kirpakasta. :)
PoistaKiitos vinkistä ja kauniista kuvista! Meilläkin ovat raparperit pian syöntikunnossa, toivottavasti löydän pakasteesta mansikkaa.
VastaaPoistaVarmasti sopii muutkin pakastemarjat. :) Ja jos laittaa sokeria raparpereihin enemmän niin tulee makeampaa. :)
PoistaHelpolta ja herkulliselta vaikuttaa tuo raparperireseptisi, mansikoita löytyy vielä pakkasesta, joten kokeiluun menee.
VastaaPoistaKiva - toivottavasti maistuu! :)
PoistaRaparperia löytyy mansikoita ei.. näyttää niin herkulta :)
VastaaPoistaOikein hyvää myös kaadettuna vaniljajäätelön päälle.. ;-)
PoistaNami nami. Nyt vaan kun sais jostain raparperia... Hmm.
VastaaPoistaMeiltä saa hakea.. ;-)
PoistaVoihan KESÄ! Kauniita kuvia!
VastaaPoistaKiitos. <3
PoistaLooks absolutely delightful. Thank you so very much for sharing it with me today.
VastaaPoistaThanks Gina. <3
PoistaJälleen kerran ihania kuvia :)
VastaaPoistaTäytyy tuo ohje laittaa muistiin. Varmasti herkullista :P
Raparperista tulee näin makeaa ja pehmeää. :-)
Poista