I'm so sorry girls but you have to taste this cake!
It is so delicious and super easy to make
Söimme kyläpaikassa aivan super ihanaa suklaakakkua ja sain ohjeen mukaani - tätä oli pakko kokeilla tehdä itsekin. Tämä resepti on todella helppo, jopa minä onnistuin! Se on jotain se. Alunperin ohje on netistä otettu - TÄÄLTÄ
Ohjeessa käskettiin käyttää irtopohjavuokaa, mutta koska en moista härpäkettä omista niin vuorasin piirasvuoan leivinpaperilla ja voitelin sen - toimi hyvin sekin. Suklaana käytin Pandan tummaa suklaata. Kakku maistui aivan huippu ihanalle kermavaahdon ja lakkojen kanssa
EDIT..koska tuo leivontablogi, josta resepti on olikin nyt ilmeisesti suljettu niin kirjoitan ton ohjeen tänne:
200g tummaa suklaata
200g voita
3dl sokeria
5 kananmunaa
1rkl vehnäjauhoja
Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla, voitele se ja reunat - ite käytin siis piirasvuokaa. Sulata suklaat ja voi kattilassa. Kun ne ovat sulaneet, ota pois liedeltä ja lisää sekaan sokeri ja sekoita hyvin. Lisää sitten yksi muna kerrallaan ja sekoita, viimesenä jauho.
Kaada seos vuokaan ja paista n.25minuuttia 190 asteessa. Paistoaika vaihtelee uuneittain. Anna jäähtyä rauhassa ja vetäytyä, mielellään yön yli. Kippaa lautaselle ja nauti!!! Nam!
200g tummaa suklaata
200g voita
3dl sokeria
5 kananmunaa
1rkl vehnäjauhoja
Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla, voitele se ja reunat - ite käytin siis piirasvuokaa. Sulata suklaat ja voi kattilassa. Kun ne ovat sulaneet, ota pois liedeltä ja lisää sekaan sokeri ja sekoita hyvin. Lisää sitten yksi muna kerrallaan ja sekoita, viimesenä jauho.
Kaada seos vuokaan ja paista n.25minuuttia 190 asteessa. Paistoaika vaihtelee uuneittain. Anna jäähtyä rauhassa ja vetäytyä, mielellään yön yli. Kippaa lautaselle ja nauti!!! Nam!
Oi,näyttääpä hyvältä.Ranskalainen suklaakakku on oma bravuuri,hyvin samanoloinen ohje,vähän enemmän jauhoja tosin joten ei ihan karppauskakku :) Ja toimii muuten pehmeäksi sulaneen vanilja(kerma)jäätelön kanssakin..
VastaaPoistaPakko tyytyä herkuttelemaan näillä upeilla kuvilla, sillä olen juuri päättänyt, että makuherkuttelu riittää tältä erää. :)
VastaaPoistavoi mitkä herkulliset kuvat, aivan varmasti tosi hyvää!! täällä on sellaisia suklaafaneja että pitää kyllä kokeilla ehdottomasti.
VastaaPoistaRimpsukaisa: Oi oi, tahtois kokeilla sitäkin - tämähän nyt on kaukana karpista kun on sokeria noin paljo :D
VastaaPoistaTeeTee: Se ei lihota lainkaan! :D
Hanna: Kantsii kokeilla - on tosi hyvää! Mut tooooosi makeaa, siksi noi marjatkin sopii hyvin kun kompensoi kirpeydellään tota makeutta.
Toi näyttää niiiin hyvältä♥
VastaaPoistaOi, miten herkulliselta näyttää! Taidan kokeilla huomenna tehdä tätä herkkua. Kiitos oheesta! :)
VastaaPoistaVoi elämä... :P
VastaaPoistaPakkohan tätä on kokeilla, kiitti vaan :D
Tyytyisiköhän poika mokkapaloihin, kun on kananmunalle allerginen...?
Ja voi vitsit, vielä LAKKAAKIN!!
En voisi enää enempää herkuilta toivoa!!
:D
Todella herkullisen näköinen, nam :)
VastaaPoistaTätä siis testattava seuraavaksi.
Jo kuvat näyttää ihan syötävän hyviltä :)
VastaaPoistamulle ei ohje auennut.saisiko sen blogiisi?
VastaaPoistaOhops, no niinpä näköjään oli suljettu blogi - eipä ollu pari päivää sitten.
VastaaPoistaNo hetko pieni. Käyn hakemassa lapun ja näpytän tänne. :
Noin, lisäsin nyt tuohon postauksen loppuun ohjeen. :)
VastaaPoista