tiistaina, elokuuta 17, 2010

Syksyinen omppupiirakka


3 kananmunaa
1dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
1 1/2tl leivinjauhetta
1dl juoksevaa leivonta margariinia
4-5 hapahkoa omenaa
sokeria ja kanelia

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon vuorotellen vehnäjauho-leivinjauheseosta ja rasvaa, sekoita mahdollisimman vähän. Levitä taikina piirasvuokaan ja lado päälle omenalohkoja ja ripottele pinnalle kanelia ja sokeria. Paista 175 asteessa alimmalla tasolla 30-35 minuuttia.











8 kommenttia:

  1. Voi kuinka herkullisen näköistä piirakkaa,pitääkin kokeilla ohjettasi.

    VastaaPoista
  2. Herkulle näyttää.Taitaa jokaisella olla omanlainen omppupiirakkaohje.Minä aina murotaikinaan tekasen,mut tätä täytyy kyllä kokeilla.

    Makoisaa tiistai-iltaa:)

    PS:blogissani arvonta.

    VastaaPoista
  3. Hyvää on - kannattaa kokeilla! :)

    VastaaPoista
  4. Oi, meilläkin on tarkoitus huomenna tehdä omenapiirakkaa :P nam!

    VastaaPoista
  5. Kiitos ohjeesta, nyt kyllä rupes tekemään mieli omenapiirakkaa!

    VastaaPoista
  6. Yks parhaita asioita syksyssä on omppupiirakka! Nam.

    VastaaPoista